Comedy Arrangementen

Spring Music Festival

Quiz op Maat

About The Event

Op zoek naar een quiz op maat?! Dan zit je bij ons helemaal geramd!

Met onze Quiz op maat kun je zelf de onderwerpen en vragen sturen. Denk daarbij aan een professionele quiz voor je medewerkers binnen een bedrijf, met de bedoeling om ze te trainen. Of een romantische quiz die een bruiloft of vrijgezellenfeest kan ‘opspicen’!

Heel veel blije klanten hebben wij inmiddels verrast met de meest uiteenlopende quizen.

Onze uiterst ervaren en professionele quizmasters zijn het brein achter deze quizzen op maat. Zij dompelen zich helemaal onder in uw materie! Zij bezitten de ‘skills’ om over ieder gewenst onderwerp een spannende, prikkelende quiz te maken. Ongeacht of het nu om duurzaamheid gaat, sprekende dieren of zelfrijdende auto’s. 

Wij gaan de kennis van jouw gasten stevig onderzoeken dmv. diverse verrassende, grappige en vrolijke vragen plus fragmenten. Iedereen speelt mee!

Deze quiz op maat valt ook te boeken als ‘dagafsluiter’. Hoe mooi en nuttig zou het zijn als alle hoogtepunten van de dag nog eens in quizvorm de revue passeren?!

Bedenk trouwens dat op maat gemaakte quizzen niet eens duur hoeven te zijn!

Heb je een idee voor wat je de op maat geschreven quiz wilt inzetten, benader ons . Dan komen wij met een aantrekkelijk aanbod.

Follow And Share