Spring Music Festival

Comedy voor Bedrijfsfeest

About The Event

Heb je er wel eens aan gedacht om jouw bedrijfsuitje, personeelsfeest of bedrijfsborrel  op te luisteren met een cabaret of Stand Up Comedy optreden?!

Een personeelsfeest of bedrijfsfeest kun je op deze manier een extra betekenis geven! Want; geef toe, er is toch niets zo plezierig als even de boog te ontspannen en samen met jouw collega’s keihard te lachen om de grappen van een cabaretier! 

Cabaretier op maat voor bedrijfsfeest of event
Ben je op zoek naar een Optreden op maat? Geen probleem! Onze cabaretier schrijft net zo makkelijk een cabaretshow op maat. Eerst vergaren wij de nodige input aan de hand van vragenlijsten en voorgesprekken. Op het moment dat onze cabaretier genoeg te weten is gekomen over jouw firma, over de werknemers en over hilarische gebeurtenissen op het bedrijf, springt hij uit de startblokken.  

De door Comedy Adventure geleverde cabaretier maakt voor jouw bedrijfsborrel of personeelsfeestje een op maar gesneden cabaretshow. Zoiets is voor alle aanwezigen herkenbaar en hilarisch. Zo krijgen jullie een bedrijfsfeest waar jaren later nog over gepraat wordt! 

Wat dacht je er van om een specifieke collega, familielid, vriend of vriendin te verrassen met een stuk cabaret op maat als cadeau?! Een jubilaris of een jarige zou daar erg verguld mee zijn. Misschien verlaat iemand het bedrijf vanwege diens pensioengerechtigde leeftijd. Of vertrekt een collega bij de firma na zoveel dienstjaren. Hoe leuk is het om ze te verrassen met een op maat gesneden cabaretshow?! En zijn er wellicht bepaalde collega’s die even in het zonnetje mogen worden gezet?! In dat geval is er zelfs sprake van een heuse Roast om jullie personeelsuitje of teamuitje op te vrolijken!

Cabaretier voor formele events
Comedy Adventure levert allround stand up comedians & cabaretiers. Zij zijn van alle markten thuis en kunnen ook ingezet worden voor formele events van uw organisatie. Wat dacht je van  een congres, themadag of symposium.  Vooral dit soort serieuzere bijeenkomsten zijn zeer gebaat bij wat licht entertainment . En wat is er dan leuker dan een heuse Stand Up Comedyshow op maat?

Cabaretdiner
Ook is het voor ons mogelijk om een cabaretdiner te organiseren. Stel je, je voor dat onze cabaretiers komen opdraven tussen de gangen van het diner door. En natuurlijk is het altijd leuk wanneer dit gebeurt als een verrassing voor je collega’s.

Stel je, je de consternatie voor als jouw gasten ineens op cabaret worden getrakteerd! Wanneer je, je bedrijfsuitje of personeelsfeest verrijkt met cabaret dan is er zeker spraken van een ‘win win’ situatie. 

Hoe ziet een cabaretshow er uit?!
We kunnen onze Comedy & Cabaret optredens natuurlijk kort houden; bijvoorbeeld 15 a 30 minuten.( past prima bij een bedrijfsborrel!) Maar desgewenst kunnen wij ook een avondvullende show leveren van 90 tot 120 minuten  inclusief een pauze.

Bij optredens van langer dan een half uur is het gebruikelijk dat de speeltijd meestal wordt ingevuld door twee tot drie Stand Up Comedians of Cabaretiers. Zo is er voor elk wat wils! Op deze manier is er extra variatie. En met diverse cabaretiers.  

Het personeelsuitje of bedrijfsfeest zal uitmonden in een fantastische happening boordevol humor. Comedy Adventure garandeert dat

Follow And Share