Spring Music Festival

Comedy Kerstoptreden

About The Event

Had u er weleens aan gedacht om uw kerstfeest onvergetelijk te maken door een stand-up comedian in te huren?! In plaats van suffige kerstdeuntjes aan te horen, liggen de mensen gevouwen om de grappen en grollen van een comedian! Uw kerstfeest zal nooit meer hetzelfde zijn na het optreden van een comedian of tonprater.

Kerstborrel, het gebeuren waar eigenlijk de hele kerst om draait!

Inhuren comedian voor kerstborrel.
Stelt u zich voor; alles is zover, glazen zijn gevuld en de hapjes staan gereed! Maar de echte stemming wil maar niet komen! Dan is het wachten op iets dat de kerstborrel in een klap boven zichzelf uittilt!

Denk aan een hilarische comedian of tonprater!  Comedyadventure sturen u hun beste artiesten die zich bewapend hebben met steengoede grappen en briljante improvisaties. En zo wordt u kerstborrel een gezamenlijk gebeuren van harmonie en saamhorigheid. En ´last but not least´, een bulderende lach!

Comedyshow voor kerstdiner
Staat er een kerstdiner in de planning?! Heeft u er dan weleens aan gedacht om tussen de gangen door diverse stand up comedians te laten optreden?!

Uw kerstdiner wordt dan inenen opgeschaald tot onvergetelijk! Daartoe kunt u een en desgewenst meerdere comedians of tonpraters laten invliegen.

Kerstfeest met maatwerk door comedian
Desgewenst kunt u speciaal voor uw bedrijf, teamuitje of familiefeest ook een comedy-act op maat laten maken. Als u ons voorziet van de nodige wetenswaardigheden dan zullen wij dat verwerken in de comedy-act . Dit is altijd een gegarandeerde dijenkletser! Succes verzekerd!

Comedy voor besloten kerstfeest
Alle soorten van besloten gezelschappen zijn gebaat bij een optreden van onze comedian.  Wij komen graag naar uw feest of kerstdiner. Of het nu gaat om een personeelsuitje, famiefeest of een vriendenuitje.  Want kerst is synoniem aan warmte, harmonie en natuurlijk humor!!

Prijs van comedian of tonprater voor kerst
De kosten voor een stand up comedian voor uw kerstfeest of kerstborrel is gerelateerd aan de lengte van de comedyshow.

Uiteraard zijn wij benieuwd of u maatwerk zou willen en natuurlijk kunt u ook andere wensen kenbaar maken. Vanaf het moment dat wij al uw verlangens binnen hebben ontvangt u van ons een fijn aanbod op maat. In ons bestand bevinden zich talloze comedians, dus er valt voor u altijd iets te kiezen!

Follow And Share