Spring Music Festival

Comedy op Maat

About The Event

Natuurlijk wil je iets meer dan zo’n voorspelbare comedyshow. Jij gaat voor een show waar de mensen het jaren later nog over hebben. Een spetterende, onvergetelijke en unieke mijlpaal.

Onze comedians zullen bij ‘Comedy op Maat’ op een hilarische manier bepaalde personen, gebeurtenissen of wat je ook wenst, onder de loep nemen op een ongekend humoristische manier.  Ook verzorgen wij maatoptredens door cabaretiers. Compleet met muziek en overige theatrale mogelijkheden. 

Comedy en cabaret op maat: voor elke gelegenheid
Denk eens aan: personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, meetings, verjaardagen en andere feestelijke bijeenkomsten. Het effect van een onverwachte toespraak van een van onze comedians staat immer garant voor een hilarische onderbreking!

Jubileum organisatie of persoon
Dit is nu bij uitstek het moment om gezellig, samen met je gezelschap, blijmoedig en vol humor terug te blikken op de gebeurtenissen die kenmerkend zijn of waren voor de persoon in kwestie of de organisatie. Succes verzekerd!

Themadag
Dit is bij uitstek geschikt om een congres of symposium wat op te ‘spicen’ met wat humor van de ‘opmaat comedian van dienst'(!)Eventjes de boog ontspannen en ruimte maken voor de bevrijdende lach!

Bedrijfsfeest/personeelsborrel/teamuitje
Gewapend met de informatie over de firma en of de werknemers kan onze comedian uitstekend uit de voeten. Het resultaat is een spetterende, oerkomische ‘roast’.

Comedy op maat boeken, wat nu?!
Om te beginnen vormen wij ons een beeld over je wensen. Want het is niet onbelangrijk om te weten over welk gezelschap het gaat, hoeveel personen er worden verwacht en wie degene is waar het vooral om draait. En natuurlijk moeten we het er over eens worden hoe lang het optreden van de comedian op maat gaat duren. Al deze dingen nemen wij met je door. Hetzij telefonisch, hetzij persoonlijk en desgewenst op locatie. Aanvullende info kun je ons natuurlijk per mail sturen. Want bedenk, hoe meer wij weten van de persoon, des te beter kunnen wij ons verplaatsen in de betrokkene en hoe  meer herkenbare hilarische humor bedenken wij voor je!

Comedy op maat en de kosten
Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de aard van het gebeuren. Denk aan de duur, de locatie, de hoeveelheid comedy op maat, enz. Wij kijken naar hetgeen dat je voor ogen hebt en komen vervolgens met een voorstel betreffende de kosten.

Bedenk steeds dat deze ‘comedy op maat’ het geld meer dan waard is!  Want een dergelijke onvergetelijk evenement is natuurlijk uniek!

Follow And Share

Stand Up Comedy Show