Comedy Arrangementen

Spring Music Festival

Comedy Show

About The Event

Ben je op zoek naar een professionele comedy show? Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van comedy shows, ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres! Onze stand up comedians zijn op en top professionals en weten als geen ander de show te stelen.  Juist daarom zijn onze comedy shows perfect geschikt als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsfeest, borrel, congres of publieksevenement.

Onze Comedy Shows bieden wij aan in verschillende vormen.

Big Comedy Show
De Big Comedy Show is onze meest volledige comedy show. Met deze comedy show ben je verzekerd van de beste comedy van Nederlandse bodem. Deze comedy show bestaat uit maar liefst drie verschillende comedians en een MC. De MC is de master of ceremonies en bijt de spits af. Als een echte spreekstalmeester zal hij ervoor  op een leuke manier beginnen en de comedians één voor één aankondigen. Ook zorgt de MC ervoor dat het publiek wordt opgewarmd.

De Big Comedy Show is opgedeeld in twee delen. Het eerste gedeelte wordt gevuld door de MC en de eerste twee comedians. Alles bij elkaar ben je verzekerd van een dik uur luister plezier. Na deze tsunamie aan grappen, verhalen, one-liners en improvisaties plannen we een korte break. Tijdens deze pauze kan iedereen even lekker op adem komen onder het genot van een drankje en zich opmaken voor de twee ronde. In het tweede deel neemt de MC het voortouw en wordt kort daarna de laatste comedian aangekondigd. Deze headliner trakteert jullie gegarandeerd op een flink staaltje comedy en sluit de show, smachtend naar meer af. Al met al ben je met deze show verzekerd van zo’n twee uurtjes comedy plezier.

Ben je op zoek naar een Comedy Show, maar is 2 uurtjes iets te lang? Kijk dan eens naar één van onze andere formats! Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een Comedy Show met twee comedians en een MC, of een comedy show met slechts 1 comedian en een MC. Deze shows duren tussen de dertig minuten tot een uur. En daarbij ben je verzekerd van een leuke onderbreking van je groepsuitje of event.

Een comedy show op maat
Voor iedereen die op zoek is naar maatwerk ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze comedians schrijven desgevraagd ook comedy op maat. Voor de besloten show kunnen wij zo nodig ook een geschikte locatie regelen.

De stand up comedians & cabaretiers
Ons bestand van Comedians en Cabaretiers is zeer groot. Zo werken wij samen met van tv bekende cabaretiers, maar ook kunnen wij putten uit zeer veel comedians uit het professionele circuit. Daardoor weten wij keer op keer de juiste comedian op de juiste plek te zetten. En dit draagt bij aan het succes van de comedy show.

Kosten stand up comedy show of cabaret optreden
De kosten van de show hangen af van je wensen. Hoeveel comedians en cabaretiers wil je? Heb je specifieke artiesten in gedachten? Wat is de totale tijdsduur van de show? Wat is de datum en plaats? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers of mail naar info@comedyadventure.nl en wij helpen je graag verder.

Follow And Share