NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag over een van onze Comedy Shows? Of wil je graag meer informatie over een van onze opties? We zijn je graag van dienst. Bel, of stuur ons een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Veelgestelde vragen

Antwoorden op je vragen

Wie zijn de comedians?

Wij van Comedy Adventure hebben de beschikking over een breed arsenaal aan professionele Stand up Comedians. Onder hen bevinden zich Nederlandse, maar ook Engelstalige en Vlaamssprekende comedians. Meerdere comedians hebben hun sporen verdiend bij programma’s als De Lama’s, The Comedy Factory en Comedy Casino. Ook sleepten zij prijzen weg bij prestigieuze festivals als Cameretten en de Culture Comedy Award.  Wij geven een overzicht van comedians en cabaretiers die actief zijn  in Nederland en Belgenland.

Er bestaan uiteraard verschillende smaken, maar wij van Comedy Adventure garanderen je dat onze comedian, of cabaretier, sowieso  origineel, hilarisch en entertainend is.

Maar wat zoek je?! ga je voor een comedian die je onderdompelt met geestige tirades?! Of denk je eerder aan een droogkloot of zelfs een muzikale act?! Of toch het liefst een grappenkanon of een cabaretier gewapend met geestige liedjes en conferences? Laat het ons weten, dan krijg je een goed advies!

Waarom een standup-comedian inhuren bij Comedy Adventure?

Dankzij hun grote expertise, ervaring en kwaliteit zijn onze comedians en cabaretiers bij machte om vrijwel iedere locatie te bespelen en om het publiek naar hun hand te zetten. Deze topartiesten zijn gewapend met unieke en verrassende acts met een hoge grapdichtheid. Tevens zijn ze meesters in de spontane improvisatie met een zaal. Een aantal van deze comedians heeft zich gespecialiseerd in maatwerk. Dus als je een act wenst die helemaal op maat is geschreven voor je vriendengroep, bedrijf of ander gezelschap, dan regelen wij van Comedy Adventure dat voor je!

Hoe lang duurt de act van een comedian?

Een comedyshow is uiterst variabel van tijdsduur. Een comedian kun je laten opdraven voor 15 minuten, maar je kunt ook kiezen voor een volledige comedyshow van 90 of zelfs 120 minuten. Wens je advies op maat?! Welnu, dit is onze professie, dus we bekijken graag wat het geschiktst is voor je event. Onderhand kennen wij van Comedy Spot het klappen van de zweep en zijn wij in staat om een succesvolle comedyshow voor je op poten te zetten!

Wanneer kan ik een comedian boeken?

Er is wat dat betreft een onbeperkte keuze. Elke datum en elk tijdstip is wat Comedy Adventure betreft prima. Dankzij ons geweldige bestand zijn wij in staat meerdere opdrachtgevers tegelijk van dienst te zijn. Comedy Adventure kun je elke dag bellen of mailen om je boeking te plaatsen!

Is een comedy show overal mogelijk?

Dit is helemaal aan de klant! Jij mag helemaal zelf bepalen op welke plek de comedyshow van onze comedian plaatsvindt

Je kunt zelf een locatie zoeken en anders regelt Comedy Adventure voor jou een mooie plek.

Wat zijn de kosten van een comedy show?

Het is mogelijk om bij Comedy Adventure een act te bestellen die net zo lang duurt als je dat zelf wenst. Uiteraard wordt zo’n langere act wel duurder!

 

Wij komen met een aantrekkelijk bod zodat jouw comedyshow plezierig geprijsd is!

 

Voor nadere informatie  mail of neem telefonisch contact op met Comedy Adventure. Zo horen wij graag wat het aantal personen betreft ,wat de exacte datum is van de boeking, de lengte van de speeltijd en natuurlijk of je nog een specifieke comedian/cabaretier wilt. Zodra  dit alles duidelijk is, gaat er een prijsopgaaf de deur uit!

Hoofdkantoor

Van Boshuizenstraat 549, 1082 AV Amsterdam

Telefoon

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl