Comedy Diner Hoofddorp

Spring Music Festival

About The Event

Kom lachen en genieten bij het Comedy Diner in Fort Noxx, Hoofddorp!

Ben je klaar voor een onvergetelijke avond vol lekker eten en lekker lachen? Dan is het Comedy Diner in Fort Noxx dé plek voor jou! Op 12 april 2024 vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom om deel te nemen aan een unieke ervaring die je smaakpapillen zal verwennen en je buik zal laten schudden van het lachen.

Een Culinaire Beleving:

Het avontuur begint om 17:00 uur, wanneer de deuren van Fort Noxx openen voor een heerlijk driegangendiner. Laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes bereid door onze getalenteerde chef-koks. Van smaakvolle voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en grand desserts, elk gerecht is zorgvuldig samengesteld om je smaakpapillen te verleiden en je een onvergetelijke gastronomische ervaring te bezorgen. Geniet van het gezelschap van vrienden, familie of collega’s terwijl je geniet van de heerlijke gerechten die speciaal voor jou zijn bereid.

Een Avond vol Lachen:

Na het smullen van het driegangendiner is het tijd om je klaar te maken voor een avond vol lachen en entertainment. Om 20:30 uur begint onze spetterende stand-up comedy show, gehost door een getalenteerde MC die je door de avond zal leiden. Neem plaats en maak je op voor een lekker ontspannen avondje terwijl drie fantastische comedians het podium betreden om je te laten schateren van het lachen. Van droge humor tot hilarische anekdotes, deze comedians zullen je gegarandeerd vermaken en je laten genieten van deze Stand Up Comedy Avond.

Een Onvergetelijke Avond:

Het Comedy Diner in Fort Noxx belooft niet alleen een culinair hoogstandje te zijn, maar ook een avond vol plezier, lachen en onvergetelijke herinneringen. Van de eerste hap tot de laatste grap, we garanderen dat je de avond met een glimlach op je gezicht zult verlaten. Dus nodig je vrienden, familie en collega’s uit en kom langs in onze Comedy Club in Hoofddorp.

Reserveer Nu:

Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu je plek voor het Comedy Diner in Fort Noxx. Kaarten zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je jouw plekje op tijd veiligstelt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een avond vol gastronomisch genot en onvervalst amusement!

Let op! Onze Comedy Show is ook los te boeken, zonder diner.

Ticket Comedy: €18,50
Diner: €29,50
Combi Diner & Comedy: €45,-

Follow And Share

Vrijdag 12 april 2024

van 20:00 t/m 23:00 uur

Fort NOXX, Hoofdweg Westzijde 739, 2131 BD Hoofddorp