Lama Workshop

Improvisatie comedy leren en doen

Heel Nederland kent ze ‘De Lama’s’; het geweldig succesvolle televisie programma. Hierbij deden meerdere comedians knotsgekke improvisaties aan de hand van suggesties van het aanwezige publiek. Bij de Lama Workshop van Comedy Adventure kruipen jullie zelf in de huid van de comedians. Inderdaad; samen met je gasten gaan wij  je bijbrengen hoe je kunt improviseren net als de echte Lama’s. Succes is verzekerd als je ziet hoe je collega’s of vrienden zich kwijten van hun taak, de improvisaties.

Voor ieder besloten gezelschap is dit een uiterst hilarische bezigheid. Onvermoede kwaliteiten komen bovendrijven.

Of je nou oud of jong bent, man of vrouw; deze Lama Workshop valt bij iedereen in de smaak. En verbindt het gezelschap!

Hoe ziet de Lama Workshop er uit?!
We openen de Lama Workshop met een spannend verhaal  van niemand minder dan onze improvisatie- expert, onze workshopbegeleider.

Hij verstrekt jullie enige vuistregels wat betreft improvisatietheater en improv comedy. Hierop duiken we direct het diepe in!  De praktijk als het ware!  Want nu gaan we voor het ‘echie’! Zoals je niet kunt leren zwemen zonder water, kan een comedian niet leren zonder publiek!

Middels meerdere korte opdrachten en oefeningen kun je met je fantasie, creativiteit en inlevingsvermogen ondenkbare hoogtes bereiken!

De Lama Workshop kent een finalestuk waarbij een format uitmondt in een langere sketch. Wedden dat je al snel gevouwen ligt van het lachen?!

De Lama Workshop en maatwerk
Wij bieden ook de mogelijkheid om bij deze Lama Workshop een stukje maatwerk toe te voegen. Denk daarbij aan een aantal sketches en formats waarbij het mogelijk is om bepaalde personen of thema’s specifiek te belichten.  Geloof ons maar, lachsalvo’s zijn hier gegarandeerd! ( Overigens bestaat er de mogelijkheid om in het geval van Engelse gasten de Lama Workshop tevens in de Engelse taal te doen!

Kosten Lama Workshop
Zodra bekend is met hoeveel personen jullie de Lama Workshop willen gaan doen, kunnen wij met een prijsindicatie komen.

En kunnen wij ook bekijken hoeveel begeleiders gewenst zijn, Tevens horen wij graag of je de Lama Workshop wilt ondergaan op de door jouw gekozen plek, of op een locatie die wij voor jullie kunnen regelen. Als je contact met ons maakt middels een mail of een telefoontje dan krijg je van ons zo snel mogelijk een prijsindicatie.

Contact

Tel.

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl

Stand Up Comedy & Cabaret

Success