Comedian of Cabaretier Boeken

Beleef een onvergetelijke Comedyshow

Plannen voor een personeelsuitje, bedrijfsfeest of soortgelijk besloten event?! Of wil je een openbare comedyshow organiseren  voor je gasten in een horecagelegenheid of club?! Grijp dan de gelegenheid aan om uw feestelijke uurtjes nog meer luister bij te zetten met een act van onze Stand Up Comedians! Je kunt onze Comedians & cabaretiers inzetten voor ieder denkbaar event, uitje of viering!

Wie zijn de Comedians?!
Wij van Comedy Adventure hebben de beschikking over een breed arsenaal aan professionele stand up comedians.
Onder hen bevinden zich Nederlandse, maar ook Engelstalige en Vlaamssprekende comedians tussen. Meerdere comedians hebben hun sporen verdiend bij tv programma’s,  ook sleepten zij prijzen weg bij prestigieuze festivals als Cameretten en de Culture Comedy Award. 

Er bestaan uiteraard verschillende smaken, maar wij van Comedy Adventure garanderen je dat onze comedian of cabaretier sowieso  origineel, hilarisch en entertainend is.

Maar wat zoek je?! ga je voor een comedian die je onderdompelt met geestige tirades?! Of denk je eerder aan een droogkloot of zelfs een muzikale act?! Of toch het liefst een grappenkanon of een cabaretier gewapend met geestige liedjes en conferences. Laat het

het ons weten, dan  krijg je een goed advies!

Waarom een standup-comedian inhuren bij Comedy Adventure
Dankzij hun grote expertise, ervaring en kwaliteit zijn onze comedians en cabaretiers bij machte om iedere tent  te bespelen en om het publiek naar hun hand te zetten. Deze topartiesten zijn gewapend met unieke en verrassende acts met een hoge grapdichtheid. Tevens zijn ze meesters in de spontane improvisatie met een zaal. Een aantal van deze comedians heeft zich gespecialiseerd in maatwerk. Dus als je een act wenst die helemaal op maat is geschreven voor je vriendengroep, bedrijf of ander gezelschap, dan regelen wij dat tot in de puntjes!

Stand Up Comedian inhuren met maatwerk.
Wellicht heb je de wens dat de komediant enige verhalen op maat maakt.  Denk aan specifieke grappen over specifieke personen of iets over je hele gezelschap. In dat geval kan de komediant zich daarop voorbereiden en een voorstelling op maat leveren. Doorgaans duurt een maatwerk act 15 a 30 minuten. Maar desgewenst kan de set langer of korter zijn. Dit in goed overleg, uiteraard. 

Hoe lang duurt de act van een Comedian of Cabaretier
Een Comedyshow is uiterst variabel van tijdsduur. Een Comedian of Cabaretier kun je laten opdraven voor 15 minuten, maar je kunt ook kiezen voor een volledige comedyshow van 90 of zelfs 120 minuten. Wens je advies op maat?! Welnu, dit is onze professie, dus we bekijken graag wat het geschiktst is voor je event. Onderhand kennen wij van Comedy Adventure het klappen van de zweep en zijn wij in staat om een succesvolle comedyshow voor je op poten te zetten!

Wanneer kan ik een comedian boeken?!
Er is wat dat betreft een onbeperkte keuze. Elke datum en elk tijdstip is wat ons betreft helemaal prima. Dankzij ons geweldige bestand zijn wij in staat meerdere opdrachtgevers tegelijk van dienst te zijn. Comedy Adventure kun je elke dag bellen of mailen om je boeking te plaatsen!

Waar kan ik een comedian boeken?
Dit is helemaal aan de klant! Jij mag helemaal zelf bepalen op welke plek de comedyshow van onze comedians plaatsvinden.

Je kunt zelf een locatie zoeken en anders regelen wij een mooie plek voor jullie!

Betaalbare cabaretiers en comedians.
Het is mogelijk om bij Comedy Adventure een act te bestellen die net zo lang duurt als je dat zelf wenst. Uiteraard wordt zo’n langere act wel duurder!

Wij komen met een aantrekkelijk bod zodat jouw comedyshow plezierig geprijsd is!

Voor nadere informatie  mail of neem telefonisch contact met ons op. Zo horen wij graag wat het aantal personen betreft ,wat de exacte datum is van de boeking, de lengte van de speeltijd en natuurlijk of je nog een specifieke comedian/cabaretier wilt. Zodra  dit alles duidelijk is, gaat er een prijsopgaaf de deur uit!

Contact

Tel.

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl

Stand Up Comedy & Cabaret

Success