Harry Glotzbach

Nu belanden wij bij een Amsterdammer met een groot hart voor comedy. Comedy op maat is de specialiteit van Harry. Niemand kan zich zo verdiepen in het gezelschap of de materie. Harry voelt de sfeer perfect aan en kan moeiteloos de ambiance opkrikken. Om die reden wordt hij vaak geboekt bij speciale events, denk aan shows op maat bij bedrijven en overige zakelijke aangelegenheden. Harry duikt met veel passie in de materie en verrast vervolgens iedereen met de meest puntige en humorvolle comedy op maat.

Dankzij diens grote maatschappelijke ´know how´ kan Harry zich goed verplaatsen in diverse werkgebieden. Allerlei type bedrijven huurden hem in voor comedy op maat. Dan praten we over organisaties uit de bouw, de dienstverlenende sector, de zorg, de horeca, noem het maar op!

Harry ziet het als een uitdaging om een opdracht van comedy op maat om te toveren tot een spetterend succes! Onze comedian  houdt van een gedegen voorbereiding en dat vertaalt zich in het resultaat en de geestdriftige reacties van zijn toehoorders.

Door hem alleen een standupcomedian te noemen doe je hem tekort. Harry kan veel meer. Hij is een allround humorist. Moeiteloos tilt hij zijn act richting cabaret. Geef hem een gitaar en hij overdondert zijn publiek met rake imitaties en hilarische comedyliedjes. Harry zet alles in om de comedy op maat tot een doorslaand succes te maken.

De geboren Amsterdammer is een flexibele entertainer die uitstekend raad weet met spontane publieksreacties!

Dus ´no worries´! De lastigste collega wordt vriendelijk doch beslist gemarineerd door Harry. Deze comedian is namelijk snel en gevat en bezit ook nog eens een gouden timing.

U kunt Harry Glotzbach inhuren als solo comedian voor uw zakelijke of particuliere evenement.

Maar Harry valt ook te boeken voor een comedyshow met meerdere comedians. Waar ook in het land. Harry is geknipt voor de rol van host of hoofdact!

Contact

Tel.

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl