Fake Speech

Denk hierbij aan een grappige, speelse toespraak  waarbij de spreker zich voordoet als iemand anders.

De opzet van een fakespeech is om de toehoorders de indruk te geven dat de gastspreker een deskundige is op het bedoelde vakgebied Gedurende zo’n fake speech kruipt een van de comedians van comedy Adventure in de huid van de zogenaamd deskundige gastspreker.

Eerst opent hij met een geloofwaardig verhaal, maar gaandeweg ontspoort de zogenaamde deskundige steeds meer en belanden we in een knotsgekke afsluiting.  

De gasten zullen na deze bizarre toespraak nog veel en lang te praten hebben!

De fakespeech die Comedy Adventure aanbiedt  is vooral bedoelt om na een congres, bijeenkomst of zakelijk evenement, even de boog te kunnen ontspannen. 

 

Dankzij zo’n  nep speech kunnen de deelnemers zich weer even opladen voor de rest van de dag. En krijgt men energie voor netwerkmomenten.

 

Het publiek krijgt aanvankelijk de illusie dat de spreker een serieus realistisch verhaal overbrengt. Geleidelijk aan zullen ze doorkrijgen dat er iets toch niet klopt. Dankzij de fakespeech krijg je vanzelf een wat lacherige,  positieve ‘vibe’ , met als gevolg dat de aanwezigen sneller contact zullen durven zoeken met de overige mensen. 

 

Comedy Adventure biedt ook de mogelijkheid om een volledige show te presenteren.  

Deze show kan desgewenst ook op maat geschreven worden!

bedenk wat dit voor unieke invulling zou betekenen voor uw personeelsfeest, bedrijfsuitjes, openingsfeest, fusie, themafeest, jubileumfeest, of afscheidsfeest!

 

De structuur van een Fakespeech.

Intro waarbij deskundigheid wordt gesuggereerd. 

 

Dan het vervolg, waarbij gaandeweg duidelijk wordt dat deze toespraak fake is. De ‘deskundige’ verslikt zich in bepaalde begrippen, dingen gaan mis in de presentatie en de spreker ontspoort volledig.

 

Vervolgens komt het moment dat iedereen door heeft dat ze te maken hebben met een fakespeech. De comedian gaat de interactie aan met het publiek en de lachsalvo’s zullen niet van de lucht zijn! 

 

Deze fakespeech van Comedy Adventure eindigt met een gezamenlijke activiteit. Zoals bijvoorbeeld zang, dans of beweging

Contact

Tel.

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl

Stand Up Comedy & Cabaret

Success