Fake Speech

Spring Music Festival

Een Speech met humor

About The Event

Als u uw gezelschap eens echt wilt verrassen dan hebben wij voor u de zogeheten ´fakespeech´. In feite hebben we hier te maken met een soort van verborgen theater. Stelt u zich voor dat deze fakespeecher zijn entree maakt als een een saaie, degelijke ambtenaar. Maar gaandeweg zult u merken dat de toespraak steeds grappiger en interactiever wordt en dat u zich op het laatst want in een ware cabaretvoorstelling. 

De input die u de cabaretier van dienst heeft gegeven zal hij inzetten. Denk aan amusante wetenswaardigheden over de aanwezigen of knotsgekke anecdotes over gebeurtenissen die een ieder van de mensen kent.  Natuurlijk kunt u de fakespeech ook benutten om een nieuwe werkwijze of een nieuw beleid op een luchtige, humoristische manier over te brengen op de aanwezigen.  En desgewenst kunt u de fakespeech gebruiken als roast.

Voor welke gelegenheden is de fakespeech geschikt?!
De fakespeech kunt u voor practisch alle gelegenheden inzetten. Denk aan formele situaties, zoals een bedrijfspresentatie, symposium, congres of seminair. De fakespeech is ook goed te gebruiken bij andere, meer informele gelegenheden.  Denk aan bijvoorbeeld een sportclub, studentenvereniging of soortgelijks. Maar ook een familie-uitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of bruiloft knapt vaak enorm op van een fakespeech.

De duur van een fakespeech
Zo’n 25 minuten is doorgaans wel de duur van de speech. Op die manier kan het publiek lekker opgewarmd worden en is er alle ruimte om alle ´highlights´ van de aangeleverde input optimaal in te zetten waardoor de eventuele boodschap ook in het pulletje valt!

Doorgaans is de fakespeech onderdeel van een langer programma. Wij adviseren om die reden: ´kort maar krachtig´ en minder is meer!

Gaat u voor een langere programma-vulling dan is er ook de mogelijkheid van een show vol humor, waarin de fake-speecher onderdeel van het geheel is. Denk aan een programma met meerdere cabaretiers, comedians of desgewenst andere artiesten.

Voor hoeveel mensen kan de fake-speech worden uitgevoerd?
Zeg tussen de tien en 2000 personen. Een huiskamersetting is mogelijk, maar dit leent zich ok voor een zaaltje, klein theater of een enorme schouwburgzaal. Dit hangt af van het aantal toeschouwers. Uiteraard werkt een formele setting het beste als u een fakespeech overweegt.

Hoe duur is een fakespeech?
Dan mag u uitgaan van een bedrag beginnend bij 500 euro en eindigend bij 2000 euro.

Dit bedrag is afhankelijk van meerdere factoren. zoals; wie doet de speech en wat vraagt diegene er voor. Ook van invloed is de duur van de speech.

Verder is de prijs afhankelijk van de input en de tijd die de voorbereiding vergt. Vanzelfsprekend loopt het bedrag op naarmate de voorbereiding meer tijd vergt.

En natuurlijk wordt het duurder als er meer schrijfuren nodig zijn. Ook van invloed is de hoeveelheid toeschouwers.  Als er meer dan honderd personen aanwezig zijn, dan loopt het tarief ook op.

Wie voert de humorspeech uit?
U kunt ervan uitgaan dat de fakespeecher een gelouterde ervaren cabaretier is.  Iemand  die overal zijn kunsten heeft laten zien. Wij hebben meerdere speechers in ons bestand. Al deze humoristen staan al ruim vijftien jaar op de planken. Ze hebben overal opgetreden, ze hebben een schat aan acteerervaring en ze weten precies hoe ze een publiek kunnen laten schaterlachen. Zij etaleren een act die bijzonder is en waar nog lang over gepraat gaat worden.

Mocht uw belangstelling gewekt zijn; neem dan contact met ons op, telefonisch of via de mail. Dan komen wij zeker tot een fijne deal!

Follow And Share