Comedian voor Bruiloft

Spring Music Festival

Comedy op een Trouwfeest

About The Event

Als het goed is, ontspoort uw bruiloft in een uitzinnig gebeuren gelardeerd met dans en muziek. Hoe mooi zou het zijn als u eerst gekieteld wordt door iets van komische overpeinzing.

Comedy adventure stuurt u een comedian die gegarandeerd de lachspieren gaat uittesten!

Stand up comedian en maatwerk

Een bruiloft of trouwfeest smeekt om een stukje maatwerk.  Om die reden duikt onze standupcomedian in het verleden van de gasten en vooral die van het bruidspaar.  Op basis van dit graafwerk bombardeert onze comedian de gasten met een knetterende, komische act. Zo komt de geschiedenis van bruid en bruidegom voorbij, maar ook die van belangrijke vrienden en familieleden. 

Onze stand up comedian draagt zorg voor veel herkenning en hilariteit. Uw trouwfeest zal velen lang bijblijven!

Stand up comedian en roast act
Een humoristische act, waarbij de hoofdpersoon wat plagerig ten toon wordt gesteld. Dan wel op een bijzondere manier in het zonnetje wordt gezet. Dit betreft een leuke manier om het bruidspaar toe te spreken, maar biedt ook de kans om een aantal gasten op een humoristische wijze te benoemen. Deze manier van comedy zorgt gegarandeerd voor veel herkenning en lachsalvo´s.

Comedyshow voor trouwerij
Onze standupcomedians hebben een act die gaat van 15 minuten tot 90 minuten. Doorgaans volstaat 15 a 30 minuten voor een huwelijk of trouwfeest. Er moet tenslotte ook ruimte blijven voor hapjes, drankjes, muziek en dans! Wij adviseren in de meeste gevallen kort en bondig! gaat u toch voor een langere show voor uw trouwerij, dan valt dat natuurlijk ook te realiseren. Denk aan optredens met 1 tot 4 comedians.  

Kosten stand up comedian bruiloft
Om te beginnen bespreken wij samen uw wensen.  Want hoe liggen uw verwachtingen wat betreft uw trouwerij aangaande de standup comedian. Denkt u aan maatwerk en heeft u al een idee hoe lang de comedian dient te spelen.  Ook niet onbelangrijk; wanneer is de bruiloft gepland?! De offerte per standupcomedian verschilt nogal aangezien comedians niet hetzelfde vragen. Als u ons uw wensen laat weten, dan sturen wij u een indicatie en opties toe. Vervolgens storten wij ons met overgave op de opdracht en zullen we ervoor zorgen dat uw trouwerij een dubbel feest wordt! 

Follow And Share