Arie Koomen

Hier praten wij over een comedian die al een geruime tijd bezig is met Stand Up Comedy & Cabaret. Arie is echt een legende! Hij brak door als lid van het legendarische duo Arie &Sylvester. Dit tweetal won ooit een cabaretfestival en sindsdien waren zij overal in den lande te bewonderen met hun show! Arie & Sylvester hadden hun eigen tv show en daarnaast lieten zij zich zien in talloze gastoptredens. Jaren achtereen en met veel succes toerde Arie door het land met de show. Tot het moment dat Arie het besluit nam om het roer om te gooien en hij zich weer volledig op zijn comedyshow stortte. Nu kunt u hem weer bezichtigen bij diverse comedyshows door het gehele land!

Dikwijls wordt Arie geboekt als Headliner. Want wij hebben hier natuurlijk te maken met een gangmaken van heb ik u daar!
Het is niemand gegeven om een schuchtere zaal zo om te turnen in een draaimolen van hilariteit en applaus. Arie springt in zijn show van de hak op de tak, dus het is zaak om scherp te blijven. Met een noodgang schieten de meest uiteenlopende onderwerpen voorbij. Soms maatschappijkritisch, maar minstens zo vaak gaat het om knotsgekke observaties, gespeend van elke diepgang of rode draad. Maar altijd extreem hilarisch!

Niemand anders dan Arie Koomen is het gegeven om details te ontwaren die verder niemand ziet in eerste instantie. Details die overigens voor iedereen erg herkenbaar zijn. Arie speelt in zijn comedyshow met de wetten der logica vanwege het gebruik van doldraaiende redeneringen.

Met Arie Koomen hebben we een comedian in huis die het publiek tot nadenken aanzet! Tegelijk komt hij met grappen die je graag navertelt in de kroeg aan je visvrienden.
Tijdens de hoogtijdagen van de Lama´s was Arie Koomen lid van dit gezelschap. Wekelijks kon je Arie bewonderen met zijn humoristische oprispingen bij dit succesvolle tv programma. Afgezien hiervan treedt Arie op met een theatershow samen met Edo Brunner onder de naam Arie en Edo.

Samenvattend; Arie Koomen is altijd bezig. Deze topcomedian is niet alleen inzetbaar met zijn comedyshow, maar is Arie ook in te huren als het gaat om maatwerk voor bedrijven. Ongeacht het onderwerp, Arie tovert het om tot een hilarisch geheel!

Contact

Tel.

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl