Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altijd al eens de neiging gehad om elkaar eens op hilarische wijze ‘in het zonnetje te zetten’?!

Dan bent u van harte welkom om onze Comedy Roast Workshop te volgen!

Het is de bedoeling bij deze workshop om hilarische grappen over elkaar te verzinnen. Natuurlijk kunnen je grappen gaan over je vriendengroep, het bedrijf waar je werkt of over alle aanwezigen.

Zo kunnen jullie in een gezellige en vertrouwde omgeving de draak met elkaar steken. 

Wie doet de workshop?!
Uw leermeester betreft een ervaren Stand up comedian die het klappen van de zweep kent en u graag de kneepjes van het vak leert.
Dit comedykanon  zal jullie de beginselen van stand up comedy bijbrengen. En zal uitleggen waar een goede grap aan moet voldoen.

U heeft deze basis van de cursus humor nodig om later samen met de aanwezigen een hilarische roast te volbrengen.

Denk aan een gedeelte live comedy, waar de comedian eens volledig los gaat op een persoon of meerdere personen. Wellicht hebt u weleens gekeken naar het Amerikaanse Correspondent Dinner, een gebeuren waarbij de president op humoristische wijze de media en overige personen aanpakt. Vervolgens komt de president aan de beurt als een befaamde comedian hem  voor gek zet.

Hier in ons land zijn we bekend met spraakmakende roasts van bekende comedians als Peter Pannekoek, Martijn Koning, Jan Jaap van der Wal en Dolf Jansen.

Rond de verkiezingen zijn vele politici dikwijls het mikpunt van deze roasts. 

De keuze voor de Comedy Roast Workshop
We zetten even alle voordelen in de etalage.

Om te beginnen zult u ervaren dat de Roast Workshop  uiterst leerzaam is! Want hierna kun je je leven lang gebruik maken van de kennis over grappen.

Dan zul je meemaken dat grappen over bekenden geweldig inslaan bij de aanwezigen. Dus een perfecte manier om sfeer en humor op te poken op je festijn! Deze Roast Workshop is echt de gedroomde ´tool´om een vrijgezellenuitje, vriendenuitje of personeelsfeestje op te spicen.

Maar dit geldt goed beschouwd voor elke gelegenheid waarbij speciale personen eens goed in de schijnwerpers worden gezet.  

Wat moeten we ons voorstellen van de Comedy Roast workshop;
-Inleiding en uitleg Stand Up comedian
-Opdracht en indeling team.
– Vervaardigen van een schrijfsessie met assistentie van een StandUp Comedian.
-Uur U!! Het roasten kan beginnen Grappige acts van en voor elkaar.
– Terugkoppeling van Stand Up Comedian eindigend met een evaluatie.

Wat zijn de kosten van een Roast Workshop.
De kosten kunnen verschillen. Dit hangt af van een aantal factoren.

Om te beginnen het aantal deelnemers. Verder maakt het uit waar het gebeuren dient plaats te vinden, of er al dan niet al ter plekke techniek aanwezig is. Of dat wij zorg dragen voor de gehele technische omlijsting. Zoals het licht en geluid. En desgewenst een microfoon.

Zodra je met ons contact hebt gelegd met ons, komen wij met een indicatie van de kosten.