Reinier Meijer

Een van de beste troeven die we in kunnen zetten is Reinier Meijer. Niet in de laatste plaats vanwege zijn jarenlange ervaring bij zakelijke en particuliere comedydiners. Reinier voelt zich als in vis in het water als hij geboekt wordt bij uw besloten feest of viering. Elke soort doelgroep en ieder gezelschap valt voor zijn droge en gevatte humor. Man, vrouw, jong oud, zakelijk of informeel. Reinier pakt ze allemaal in!


Comedystijl van Reinier Meijer
Mogelijk valt de comedystijl enigszins te vergelijken met die van jerry Seinfeld. Denk dan vooral aan de verwondering die je tegenkomt in Jerry Seinfelds shows. Ook Reinier Meijer bezit het talent om triviale gebeurtenissen zo weer te geven dat je getroffen wordt door de absurditeit van het schijnbaar zo alledaagse!

Iedereen herkent zich in de beelden die Reinier opgooit tijdens een comedydinner. Dit gevoegd bij zijn uiterst aanstekelijke wijze van vertellen en ´voila´; hier is een comedian aan het werk die zijn vak meer dan verstaat. Alles oogt heel casual en ontspannen, maar intussen weet Meijer het publiek moeiteloos bij de les te houden.
Improvisaties van Reinier Meijer.

Improvisatievermogen is een enorm pre tijdens een comedydiner. Aan de hand van praatjes met de mensen weet Reinier hier optimaal gebruik van te maken en verrast hij iedereen met zijn briljante improvisaties. Dit talent werkt natuurlijk vooral goed bij optredens op maat voor een bedrijf of een specifiek groepje mensen. Dankzij diens interacties en improvisaties voelen alle aanwezigen zich betrokken!

Kosten comedyshow door Reinier Meijer
Dikwijls doet Reinier Meijer een comedydiner met overige comedians. Bijvoorbeeld als het een avondvullend comedydiner betreft. Om die reden stellen wij er prijs op om te weten wat de totale speeltijd van de show zal zijn. Op het moment dat dat helder is, kunnen we met u kortsluiten of Reinier Meijer in te huren valt voor een comedydiner of een andersoortige comedyshow.

Contact

Tel.

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl