Johan van Gulik

Geniaal, adrem, gevat, hilarisch. zomaar wat aanduidingen die rondgaan in het publiek als de beroeps-Amsterdammer speelt. Johan kende wat pech in zijn leven. Een heftige blessure stond een bestaan als profvoetballer in de weg. Maar gelukkig voor ons heeft Johan zich toegelegd op de humor. En sedertdien timmert hij aan de weg als begenadigd stand up comedian!


Hou kun je niet van Johan houden?! Johan lijkt op het oudste broertje uit een arm, groot gezin dat na de wekelijkse wasbeurt in de tobbe op zaterdag nog even op mag blijven met een warme beker chocolade. Zelfs fervente haters van Amsterdammers sluiten Johan in de armen. De typische Amsterdamse tongval is aanstekelijk. Johan is een vleesgeworden stripfiguur. Amsterdamse humor op zijn best. Alle mensen herkennen zich in Johan, want hij belichaamt de eenvoud van het leven!


Johan heeft er een handje van om zijn toehoorders op het verkeerde been te zetten. Johan start dan een zin die klinkt als een informele opmerking, maar die ineens ontaardt in een geniale twist. Op die manier schiet johan de ene na de andere bizarrre grap op zijn publiek af. Befaamd zijn de optredens waar hij werkelijk goochelt met namen en woorden.

Je mag rustig stellen dat deze sympathieke beroeps-Amsterdammer de traditionele woordgrap naar een ongekend niveau heeft gebracht. Onze humorist heeft er de gewoonte van gemaakt door met elkaar samenhangende woorden een geheel te breien. We proberen een beeld te schetsen, maar eigenlijk moet je Johan natuurlijk in het echt zien!
U kunt Johan van Gullik boeken als solo-act maar u kunt hem ook vragen in de line-up van een comedyshow. Johan is echt een ´ working class hero´. Hij sloopt de zaal bij personeelsuitjes tot verjaardagen. Ook bij bedrijfsborrels en vrijgezellenuitjes is Johan een geziene gast. Dus wat let u om deze veelgevraagde comedian te boeken?!

Contact

Tel.

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl

Newsletter Signup

Nec ullamcorper sit amet risus. Sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris

Success