Bas Birker

Bij Comedy Adventure kunt u Bas Birker rechtstreeks boeken. Zit u in nood en is er een enorme behoefte aan lachsalvo´s, dan is Bas Birker het beste medicijn. Deze geboren Tilburger is momenteel woonachtig in België. Hij groeide in Vlaanderen uit tot een beroemdheid en is momenteel een van de populairste comedians in België. Gelukkig komt Bas nog regelmatig naar Nederland waar hij dikwijls de comedy night van comedy Adventure komt versterken. We hebben hier te maken met een waarachtige publiekstrekker!

Bas Birker zal in zijn avondvullende show het publiek niet vermoeien met loodzware thema´s; zo hoeft u daar bij onze comedy night ook niet bang voor te zijn. Het is lekker ongecompliceerde comedy. Knotsgekke verhalen waarbij menigeen zich zal herkennen! Hele menselijke frustraties behandelt Bas met veel humor. Dit veroorzaakt doorgaans hysterisch lachbuien bij het publiek. En ontelbare open doekjes en applaus!
Je kunt de comedy van Bas Birker het beste omschrijven met dynamisch; up tempo! Het publiek krijgt de kans niet om in te kakken! De tempoversnellingen verlopen naadloos en de lachsalvo´s zijn net zo vanzelfsprekend als de duiven op de dam!

Het handelsmerk van Bas Birker is toch wel de enorme grapdichtheid in zijn set! Geniale grappen gaan sneller dan het licht., dus ´seatbelts on´! Met zijn onbesuisde energie en geestdrift vuurt hij zijn briljante grappen op je af. Het is raadzaam snel dekking te zoeken!

Bas Birker is echt ´the real deal´ voor uw bedrijfsoptreden. Zowel als comedian als cabaretier. Desgewenst verzint hij comedy of cabaret op maat. Bas kan al met heel weinig informatie uit de voeten en bewijzen dat hij in de eredivisie thuishoort. Hij is een comedian met jaren ervaring op zak. Bas Birker kan als geen ander een optreden op maat verzorgen. Ongeacht of het nu een bedrijfsborrel, een verjaardag of wat voor happening ook.

Als u zoekt naar gegarandeerd succes, dan bent u bij Bas Birker aan het
juiste adres. Hij brengt u een verrassing die u een leven lang bijblijft! Een warm applaus voor niemand minder dan Bas Birker!

Contact

Tel.

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl

Newsletter Signup

Nec ullamcorper sit amet risus. Sagittis purus sit amet volutpat consequat mauris

Success