Wrap -up / Dagsamenvatting

De kans is groot dat aan het slot van een drukke dag vol presentaties en vergaderingen het publiek lamgeslagen is door alle informatie. En dat menigeen geen benul meer heeft wat er bij aanvang is verteld.  Maar, dit ongemak kunnen we mooi verhelpen met een humoristische wrap-up!

Want onze comedian die zich terdege heeft ingelezen in de materie, brengt  voor het publiek een overzicht van de dag, uiteraard met een komische knipoog! Op die manier verlaat  het publiek de bijeenkomst in uitgelaten tevreden stemming, terwijl ze nog even een reminder kregen van alles dat die dag is voorgevallen. Een ‘win win’  situatie zeg maar.

Wij van Comedy Adventure hebben de beschikking over een variatie aan comedians die van ‘dag samenvattingen’ hun specialiteit hebben gemaakt.

Wat is er mooier dan aan het eind van de dag een glimlach te toveren op het gezicht van  het publiek?!Terwijl er toch recht is gedaan aan de inhoud, de sfeer en het doel  van het gebeuren!

Een komische wrap-up kan dan een perfect slotakkoord zijn! Zelf ben ik vanaf de start van het gebeuren present. ik doe een zo goed mogelijke observatie van alles wat er voorbij komt. Bepaal wat de mensen het meest aanspreekt en welke cabarateske aanpak het meest geschikt zal zijn. En helemaal aan het eind van het gebeuren loop ik met het publiek de dag nog eens door. Op een lichte, grappige manier. Dit gaat gepaard met veel interactie, en hoge grapdichtheid. En natuurlijk verloopt alles in een gemoedelijke, sympathieke sfeer!

Bel of mail om de mogelijkheden te bespreken!   

Contact

Tel.

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl

Stand Up Comedy & Cabaret

Success