Tonpraten

Een Tonprater of Buutreedner

In het zuiden en Oosten van het land is een tonprater of buutreedner niet minder dan een cultureel fenomeen. Wij van Comedy Adventure hebben ons voorgenomen om ook de rest van het land aan het ‘Ton Praten‘ te krijgen!

Een Tonprater voor besloten of openbare  events
Onze tonpraters zijn een perfecte aanvulling voor een themadag of bedrijfsfeest. Zij kunnen typetjes uitbeelden die maatgrappen en anekdotes in hun act verwerken  die een link hebben met de gelegenheid of het feest. Dit alles op ongekend melige, hilarische en grappige wijze. 

Maar afgezien van de zakelijke omgeving kunnen onze tonpraters ook ingezet worden voor verjaardagen, bruiloften en ga zo maar door.

En natuurlijk zijn onze tonpraters in te huren voor optredens in horecagelegenheden, buurthuis, dorpshuis en desnoods in de wachtkamer van de huisartsenpraktijk. Dan kunnen wij 1 of  meerdere tonpraters op je af sturen, het gehele jaar door en niet uitsluitend tijdens carnaval!

Welke tonpraters zijn er?!
Comedy Adventure beschikt over een enorm arsenaal aan tonpraters. De overeenkomst tussen hen is dat allen meerdere acts in hun repertoire hebben. Dus keuze te over! maar ook de duur en de aard van de sketches zijn variabel. En uiteraard kun je aangeven of je gaat voor zogeheten hardcore tonpraten of liever kiest voor de beschaafde variant. Laat het ons weten wat je wensen zijn, dan komen wij met een uitgekiend voorstel dat exact is toegespitst op het bedoelde evenement.

Tonprater op maat
Wij leveren tonpraters die ook goed kunnen schrijven en uiterst handig zijn om hun bestaande act aan te passen aan jouw gelegenheid. Wij van Comedy Adventure garanderen je dat de act nog leuker wordt als bepaalde personen uit het gezelschap in de schijnwerpers worden gezet. Dit zorgt voor hilarische momenten! Wij werken uitsluitend met de beste tonpraters. Woordkunstenaars die maatgericht er op los kunnen improviseren. Met de term hilarisch doe je ze eigenlijk nog te kort!

Prijzen tonprater
Comedy Adventure hanteert verschillende prijzen. Dit hangt af van de tonprater in kwestie, de duur van diens optreden en of het gewenst is dat de artiest zijn act moet modelleren naar het gezelschap. Of het maatwerk moet zijn, dus! Het kan dus bijvoorbeeld zo zijn dat de tonprater de act nog eens extra moet bijslijpen en herslijpen voor jouw viering, feest of evenement.

Maar als het beeld voor ons helemaal duidelijk is, dan doet Comedy Adventure je een uiterst scherp voorstel! 

Contact

Tel.

020 7009439

EMAIL

info@comedyadventure.nl

Stand Up Comedy & Cabaret

Success