Dagvoorzitter met Humor

Spring Music Festival

Komische Dagvoorzitter

About The Event

Wat is onontbeerlijk voor uw congres, symposium  en overige bijeenkomsten?! Een professionele dagvoorzitter. Wij beschikken over ervaren dagvoorzitters die alles in zich hebben om uw evenement tot een succes te maken.

Dagvoorzitter met humor
De overeenkomst van de dagvoorzitters die wij op voorraad hebben is dat zij het evenement kunnen oplichten met hun aanpak, maar dat zij niet te opdringerig zijn of zichzelf op de voorgrond zullen plaatsen. Zij zijn slechts een radertje in het geheel, ongeacht of het gaat om een congres, symposium, seminair of kick-of meeting. Wij sturen u een pure performer die af en toe en grappige bijdrage levert, en tegelijk uitstekend is voorbereid. Onze dagvoorzitters leveren niets anders dan maatwerk! 

Improvisatie en interactie
Alles valt of staat met voorbereiding!  Toch is het niet ondenkbaar dat er tijdens een congres of bedrijfsevent iets onverwachts plaatsvindt. Dan kan alles ineens op z´n kop staan. Het draaiboek verandert, het evenement loopt uit of het publiek laat zich horen. Dan komt het aan op ervaring en improvisatievermogen. En juist daar zijn onze dagvoorzitters op geselecteerd. Dankzij fijne improvisatie en het vermogen tot interactief te reageren zal de dagvoorzitter ervoor zorgen dat uw organisatie en het publiek alle reden hebben tot tevredenheid als men ervaart dat het congres, seminair of symposium in goede handen is!

Achtergrond van onze dagvoorzitter
In ons ruime bestand van comedians, cabaretiers en presentatoren bevinden zich meerdere performers die uitstekend uit de voeten kunnen als dagvoorzitter. Sowieso mag u er van uit gaan dat de dagvoorzitter van dienst beschikt over humoristische gaven en de kunst verstaat om hier en daar komische accenten te parkeren. Op die manier wordt de materie wat luchtiger voor het publiek.  Zo ontvangen de mensen de gewenste informatie, maar valt er ook nog iets te lachen!

Uiteraard is het niet een avondvullende show van de dagvoorzitter, maar wordt de humor gebruikt om de sfeer er in te houden. Natuurlijk kunt u met ons vooraf bespreken welke humor het meest gepast is voor de doelgroep.

Verder is het zo dat onze dagvoorzitters verschillende specialiteiten bezitten en ook diverse werk en studieachtergronden hebben. Kortom er is voor elk wat wils!

Voorbereiding en voortraject dagvoorzitterschap
Het dagvoorzitterschap zien wij echt als maatwerk. Alles is mogelijk. Er zijn mogelijkheden om te praten over het draaiboek, de inhoud en

de gehele gang van zaken.  Desgewenst kunt u vooraf een gesprek hebben met de dagvoorzitter.

Dit kan natuurlijk telefonisch plaatsvinden, maar ook op uw locatie zo u wilt. Vooral als het gewenst is dat de dagvoorzitter aan de gang gaat met uw input. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een  humoristische inleiding, die betrekking heeft op uw thema.

Kosten en prijs dagvoorzitter
Het aantal uren dat de dagvoorzitter op de lokatie verblijft in combinatie met de voorbereidingen  en de reiskosten zijn bepalend voor de prijs die wij rekenen. De prijs wordt mede bepaald door het aantal aanwezigen op het evenement.  

Zodra u beschikt over een datum en lokatie van uw evenement laat het ons weten. Vervolgens krijgt u van ons een offerte op basis van deze gegevens en leggen we u meerdere mogelijkheden voor. U heeft dan de keus uit meerdere humorvolle dagvoorzitters. Wij staan al te trappelen om uw wensen te vervullen!

Follow And Share