Comedian Inhuren

Spring Music Festival

Inhuren komediant voor feest of andere gelegenheid.

About The Event

Bent u op zoek naar en comediant voor uw kroeg, verjaardag bedrijfsfeest, festival of soortgelijks. Dan bent u bij ons aan het goede adres voor de komediant die u wilt!  Comedy Adventure beschikt namelijk over een groot bestand aan komedianten En dat gaat van gortdroge humoristen tot energieke typetjes. En ook artiesten die typetjes doen! U ziet; er is werkelijk voor elk wat wils!

Verschillende komedianten
De term komediant is van toepassing op vele soorten komieken. Denk aan een stand up comedian, tonprater, cabaretier of moppentapper.  de overeenkomst tussen deze artiesten is dat het altijd draait om de lach! 

Zoek de verschillen
Van een Stand Up Comedian mag u verwachten dat die komt met zelfgeschreven grappen. Er is doorgaans geen rode draad, geen muziek en er is ook geen sprake van langdurige typetjes. 

Daarentegen zal een cabaretier dikwijls wel typetjes ten tonele voeren en ook krijgt u soms te maken met zang en muziek. Een cabaretier gebruikt ook soms wat langere verhalen  of gedichten.

Gaat u voor een tonprater, dan krijgt u een komediant die een typetje verbeeldt en zich statisch in een ton bevindt.

De echte moppentappers vertellen vooral bekende of niet zo bekende moppen. Zij bedienen zich doorgaans niet van eigen grappen. 

Geschiktste komediant voor uw evenement
Denkt u aan een komediant voor uw feest of viering?! Laat ons u adviseren bij de keuze! Mogelijk bent u op zoek naar een komediant in uw kroeg, theater, cafe of restaurant?!

Comedyadventure wil u maar al te graag helpen bij het vinden van de meest geschikte komediant.

Komediant inhuren met maatwerk
Wellicht heeft u de wens dat de komediant enige verhalen op maat maakt.  Denk aan specifieke grappen over specifieke personen of iets over uw hele gezelschap. In dat geval kan de komediant zich daarop voorbereiden en een voorstelling op maat leveren. Doorgaans duurt een maatwerk act 15 a 30 minuten. Maar desgewenst kan de set langer of korter zijn. Dit in goed overleg, uiteraard.

Wat bent u kwijt aan een komediant?!
Dit hangt af van een aantal factoren.  Zoals de duur van de act en voor welke komediant u kiest. Ook horen wij graag welke gelegenheid het betreft. Is het voor een verjaardag een personelsuitje of een openbare show?!Maar nog belangrijker is het gegeven of u speciale wensen hebt wat betreft het maatwerk. Gaat u er maar van uit dat de komediant die Comedy adventure u stuurt, uw evenement tot een feest maakt!

Follow And Share